mot orientens pärla

shanghai1-web

Ibland vinner man ju verkligen på livets lotteri. Gissa vart jag ska spendera kommande vecka? I Shanghai!

I höstas vann jag nämligen en designtävling, KappAhl Sustainable Design Contest. Förutom att jag har fått producera en kollektion för KappAhl (kommer ut i höst), så får jag nu även åka på produktionsresa till Shanghai. Det känns heeelt overkligt. Är SÅ PEPP!

shanghai2-web

På dagarna ska jag iväg med folk från KappAhl för att få lära mig mer om produktionen. Kvällarna har jag fria. Ser fram emot att strosa runt i de olika kvarteren och bara titta, lyssna och äta mat från gatustånden…

shanghai3-web

…marknaderna på kvällarna, människorna och det fina språket, ljusen! Det ska bli helt fantastiskt.

Uppdaterar er därifrån så mycket som lusten och orken tillåter ❤

Bildkällor: 1, 2, 3

En reaktion till “mot orientens pärla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s