update om husläget

kim_har_maalat-web

Näe, vi har inte börjat måla än. Tyvärr! Men det är detta vi längtar till! Att få börja ta hand om huset, göra det till vårt. Göra fint och mysigt…

Som det verkar nu blir det flytt ner till Skåne i slutet av juni. Vi har en hel del att beta av innan dess, MEN över varsin kaffe igår kom vi fram till något mycket bra: vi tar det lugnt. Först hade vi tänkt måla om i en massa rum, slipa upp golven på nedervåningen, dra upp den fula plastmattan som ligger på ovanvåningen och se om det ligger trägolv där – slipa, tapetsera med mera med mera. Och allt detta alltså INNAN vi flyttar ner, över ett par helger typ. Nej, till och med filbunken Max vart nervös av alltihop som behövde göras tills vi kom på att vi inte alls behövde göra det. Mide behöver ha förskola, Max behöver veta hur det blir med jobb och jag behöver flyttas till en annan rehab, men få fina väggar och golv kan vi faktiskt fixa när vi kommer ner och när vi orkar.

Prioritera som sagt..inte helt enkelt när man vill mycket och gärna allt på en gång. Jag vill ju gärna vara smidig – slipa golv och måla väggar är ju så mycket enklare att göra innan alla möbler och tavlor är på plats. Det verkar så lätt som den bästa lösningen. Men om jag får återfall av stressen det innebär att få det gjort innan vi flyttar så är det ju inte alls den bästa lösningen. Jag glömmer bort det. Jag räknar gärna bort mig själv ur ekvationen.

 

3 reaktioner till “update om husläget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s