vårhår

Åh som jag längtat! Idag klockan 10 var det äntligen dags för ett kanonlångt besök hos frisören. Var tredje månad ungefär brukar jag toppa mig, men en gång i halvåret fixar jag även till färgen, vilket ger mig TRE ljuvliga timmar hos min absoluta klippa till frisör. Hon vet precis hur jag vill ha det: En kopp svart kaffe, en liten kaka och så en rejäl hög med magasin. Det är en ynnest att få sitta i tystnad och läsa (utan avbrott!) och smutta på kaffet (som inte hinner bli kallt!) och samtidigt bli ompysslad och fin.

fullsizeoutput_3658

Såhär såg jag ut innan besöket. Slitna toppar och gulnade längder med tydlig övergång till min naturliga färg.

Men vid lunchtid…

fullsizeoutput_365a

…vårfräsch som en nyutsprungen nyponros!

Julia Hemlén på Peach Stockholm är det som ska ha cred för detta. Helt fenomenal är hon.

Hoppas ni också unnar er en stunds ompyssling nu i vår, det är ni värda ❤

4 reaktioner till “vårhår

 1. Snyggt håret blev. Jag satt också i frisörstolen igår kl: 10. Så skönt att pyssla om sig en smula. Läste din inledning med 2 utmattningar bakom dig som valde att tänka om i livet. Där är jag just nu efter två utmattningar som behöver tänka om. Ha en fin fin torsdag.

  Gilla

  1. Tack snälla! Visst är det skönt. Man behöver den där stunden ibland.

   Usch, stor och varm styrkekram till dig! Min psykolog sa för lite sen att det kan vara något av det svåraste man går igenom – att komma tillbaka efter en utmattning. Därför är det viktigt att vara snäll mot sig själv och ha tålamod även om man inte läker lika fort som man kanske önskar alltid.. Det hjälper mig att tänka på det de dåliga dagarna. Hoppas det kan hjälpa dig med. Kram ❤

   Gilla

 2. Ehum…mina toppar är förutom slitna…gula…har ju inte varit hos frissan på….ja 18 månader kanske. Det blev ju jättesnyggt. Man kanske skulle boka sig lite tid ändå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s