huset

fullsizeoutput_35ac

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Här är det. HUSET. Så overkligt det känns att vi ska få sitta bakom de där fönstren med frukosten, springa nerför de där trappstegen. Stå barfota på egen gräsmatta. Jag längtar. Också att få ta hand om det känns pirrigt och roligt. Jag borde väl vara nervös, men än så länge är jag bara förväntansfull, vilket är märkligt eftersom jag gärna oroar mig. Men dagen efter vi skrivit på kontraktet var bara lätt. Som att jag hållit andan länge och äntligen kunde andas ut. Långsamt och länge.

fullsizeoutput_35ad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s